Urbanista Phoenix vinner två utmärkelser på det inflytelserika tech-eventet CES 2023

STRAX dotterbolag Urbanista, vinner två utmärkelser på CES 2023 i Las Vegas, det mest inflytelserika tech-eventet i världen. Urbanista Phoenix – världens första helt trådlösa, aktivt brusreducerande in-ear-hörlurar som laddas av ljus – utses till ”Best of CES” av tekniktidningarna TWICE och MakeUseOf (MUO).

I augusti 2022 lanserade det svenska livsstilsljudmärket Urbanista de nya hörlurarna Urbanista Phoenix tillsammans med det svenska teknikföretaget Exeger. I september 2022 vann Urbanista Phoenix tre utmärkelser som ”Best in class” på IFA-mässan 2022. Nu vinner hörlurarna ytterligare två utmärkelser på CES 2023 i Las Vegas. De välrenommerade tekniktidningarna Twice och MUO utser Urbanista Phoenix till ”Best in show”.

"Urbanista Phoenix är ett unikt par hörlurar som redan har fått fantastiska recensioner för sin innovation och funktionalitet. På tech-eventet CES 2023 i Las Vegas uppmärksammas vi på den amerikanska scenen, en enorm marknad med stor potential för vårt mycket relevanta och attraktiva livsstilsljudmärke Urbanista. Varumärket finns nu i fler än 10 000 butiker i Nordamerika och vi är övertygade om att vi kan öka den siffran avsevärt under 2023 med både Phoenix och hela Urbanistas produktsortiment”, säger Tim Smart, chef för STRAX amerikanska organisation.

Om Urbanista Phoenix
Urbanista Phoenix är världens första helt trådlösa, aktivt brusreducerande in-ear-hörlurar som laddas av ljus med PowerfoyleTM solcells-teknik. Phoenix hörlurarnas laddningsetui har Powerfoyle™-solceller sömlöst integrerade, vilka kan omvandla alla former av ljus, såväl inomhus som utomhus, till ren energi så att varken kablar eller sladdar behövs för att ladda hörlurarna.

Utöver laddningen från solcellerna så har Phoenix har en imponerande batterireserv som ger 34 timmars speltid även i sämre ljusförhållanden. Hörlurarna har även avancerad hybrid-aktiv brusreducering och brusreducerande mikrofoner som filtrerar bort omgivningsljud så att du kan njuta av musik och högsta samtalskvalitet utan störningar, även i stimmiga miljöer. Phoenix erbjuder användarna sin första riktiga trådlösa hörlursupplevelse någonsin.

Om Urbanista
Urbanista grundades 2010 i Stockholm, Sverige utifrån en kärlek för städer och ett urbant liv. Våra produkter är rotade i skandinavisk tradition och är inspirerade av musik, konst, mode och urban kultur. Vi tror på att livsstil- och audioprodukter inte bara ska låta bra, utan också se bra ut. Idag är våra produkter tillgängliga i över 90 länder och säljs i 30 000 butiker över hela världen.

För mer information besök www.urbanista.com
Följ Urbanista: Facebook | Instagram