STRAX: RICHMOND & FINCH LANSERAR EXKLUSIVA PopGrips FRÅN POPSOCKETS

Richmond & Finch, ett premiumlivsstilsmärke som ägs av STRAX, lanserar exklusiva PopGrips i samarbete med PopSockets, världens största leverantör av grepp till mobiltillbehör.

Kollektionen består av sju populära designs från Richmond & Finch och kommer att utökas med fler designs under första kvartalet 2020. De exklusiva greppen matchar designen på Richmond & Finch-skalen och kan köpas separat eller tillsammans med ett skal.

PopSockets är globalt ledande inom mobilhållare och jag tror att kombinationen av Richmond & Finchs moderiktiga skal och PopSockets praktiska grepp är ett mycket attraktivt erbjudande till marknaden. Samarbetet med PopSockets kommer snabbt att öka Richmond & Finchs exponering inom detaljhandeln. Att vi nu inleder ett samarbete med denna branschledande aktör visar hur starkt varumärke Richmond & Finch är.
Jag gläder mig åt denna möjlighet att utveckla varumärket Richmond & Finch, som ingår i STRAX portfölj av egna varumärken”, säger Gudmundur Palmason, CEO, STRAX AB.

För mer information, vänligen kontakta Gudmundur Palmason, CEO, STRAX AB,
+46 8 545 017 50.

Om Richmond & Finch
Richmond & Finch är ett svenskt globalt premiumlivsstilsmärke som designar och skapar moderna mobil och reseaccessoarer. Varumärkets unisexperspektiv möjliggör unika designer som reflekterar de senaste modetrenderna, och erbjuder nya spännande kollektioner varje säsong. Produkternas unika design är varumärkesskyddad, och har utsetts till ”bästsäljande modeaccessoar” med över en miljon sålda produkter på ett år. Richmond & Finch accessoarer är tillgängliga i fler än 50 länder världen över hos många av de mest välkända och innovativa återförsäljarna på marknaden.

Om STRAX
STRAX är en marknadsledande global specialist inom mobila tillbehör. STRAX utvecklar och driver varumärken genom en ”omni-channel strategi”. Strax har två kompletterande verksamheter – egna varumärken och distribution (retail och online marknadsplatser) – där livsstils audio varumärket Urbanista är flaggskeppet tillsammans med de licensierade varumärkena inom adidas. Genom plattformen för retaildistribution i Europa representerar STRAX 40 ledande varumärken inom mobila tillbehör, medan Brandvault genom online marknadsplatser primärt representerar de egna varumärkena och nyetablerade varumärken inom STRAX gruppen. Försäljningen sker i alla nyckel-försäljningskanaler som telekomoperatörer, konsumentelektronik, lifestyle retailers och direkt till konsument online. STRAX grundades 1995 i Miami och Hongkong och har sedan dess vuxit världen över. I dag har STRAX cirka 200 anställda i 12 länder, med operativt huvudkontor och logistik- och distributionscenter i Tyskland. STRAX är noterat på Nasdaq Stockholm.