STRAX: MED DRAGHJÄLP AV STÖTSKYDDEN GEAR4 FORTSÄTTER STRAX ATT VÄXA I USA

STRAX-märket GEAR4 fortsätter att nå enorma framgångar i USA med det exklusiva sortimentet av stötskydd till smartphones som tagits fram i samarbete med D3OÒ. 

STRAX är ledande inom mobila tillbehör och ingick nyligen ett distributionsavtal med TESSCO TECHNOLOGIES, ett avtal som omfattar alla de egna varumärkena.  

GEAR4 erbjuder ett omfattande utbud som täcker alla iPhone-modeller och Samsungs premiummodeller. Sedan märket tog klivet in på marknaden i USA har sortimentet utökats, så att det täcker mellanklassen och nu omfattar LG, ZTE, Motorola, HTC och Huawei, och med Google och Sony på ingång. Dessa skal finns nu tillgängliga i fler än 4 000 butiker och säljs via alla indirekta kanaler till operatörer som AT&T, Verizon, T-Mobile och Sprint. Denna framgång har lett till att GEAR4 har fått utmärkelsen som ”årets leverantör” av en betydande indirekt återförsäljare för AT&T och säljs även med premium- och mellanklassmodeller via US Cellular och C-Spire. 

GEAR4 erbjuds även till många av modellerna för 2017/18 som säljs av Verizons och AT&T:s största indirekta kanaler. Bara genom dessa senaste två tillkommer ytterligare 2 500 försäljningsingångar för GEAR4 och andra STRAX-märken i USA. 

Gudmundur Palmason, CEO för STRAX, säger: ”Lanseringen av GEAR4 i USA har överträffat alla våra förväntningar och försäljningen har visat sig mycket stark. GEAR4 placerar sig i många fall bland de 2–3 bäst säljande skalmärkena, och det är en enorm bedrift på bara 10 månader. Vi förväntar oss att alla STRAX-märken kommer att fortsätta växa på samma sätt under de kommande månaderna.” 

STRAX och GEAR4 fortsätter att bygga på sin närvaro i USA för att stödja denna tillväxt. 


För ytterligare information, kontakta Gudmundur Palmason, VD, Strax AB, +46 8 545 01750

Denna information är sådan information som Strax AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 augusti 2017 kl. 14:30 CET.

Om GEAR4
GEAR4 etablerades 2006 och är Storbritanniens ledande märke för stötskydd till smartphones. 2015 inledde GEAR4 ett partnerskap med D3O för att skapa världens främsta stötskyddsprodukter för konsumentelektronik. 

GEAR4 har nu över tio år på nacken och finns i fler än 40 länder. Märket har bevisad erfarenhet av att skapa världsledande produkter som gjort miljoner konsumenter nöjda jorden runt. 

GEAR4 arbetar enligt de höga brittiska teknik- och innovationsstandarderna, och vi är stolta över att löpande leverera unika produkter med en bra design som skyddar dina mest värdefulla enheter. 

www.gear4.com 

Om D3O®
D3O utvecklar lösningar för stötskydd och är marknadsledande inom skydds- och stötabsorberande material. Det globalt verkande företaget med huvudkontor i Storbritannien, är just nu leverantör av skyddsmaterial till ledande varumärken inom elektronik, sport, motorcyklar, industriella arbetskläder, polisväsen och militär.  

D3O använder en unik egenutvecklad och patenterad teknik för att göra priskänsliga, mjuka, flexibla material med betydande absorberingsförmåga som används för stötskyddande produkter. Materialet bygger på icke-newtonska principer och i dess råa form flyter molekylerna fritt, vilket gör materialet mjukt och flexibelt. Vid en stöt dras det ihop för att avleda energin från stöten och minska kraften som överförs.  

www.D3O.com