CLCKR NU TILLGÄNGLIG I ÖVER 10 000 BUTIKER I USA NÄR DE MEDDELAR NYA ÅTERFÖRSÄLJARE

CLCKR, ett varumärke för mobiltillbehör som är helägt av STRAX, meddelar idag att deras utbud av mobila stativ och grepptillbehör nu finns i Verizon och Victras butiker i USA.

CLCKR:s utbud av stativ och grepptillbehör håller snabbt på att bli ett av de snabbast växande varumärkena i kategorin av anslutbara mobiltillbehör i USA. Genom att utöka sitt kundutbud med 2 000 Verizon-butiker och 1 600 Victra-butiker, finns CLCKR-produkter nu tillgängliga i över 10 000 butiker i USA. Tillsammans med den sedan länge etablerade återförsäljarpartnern AT&T och den senaste lanseringen i college bookstore-kanalen, ger Verizon och Victra CLCKR en omfattande exponering mot den amerikanska marknaden.

CLCKR:s produkter hjälper till att öka upplevelsen av din mobila enhet med en porträtt- och landskapsfunktionalitet och ett grepp för att säkert hålla fast den. Victra och Verizon erbjuder en rad CLCKR-produkter, inklusive det senaste tillägget till produktsortimentet, MagSafe-stativ och greppfunktion, som har varit ett populärt val när MagSafe-tillägget har vuxit för iPhone 12- och 13-enheter.

"Vi är mycket exalterade över den potential som finns för CLCKR och dess produktportfölj på den nordamerikanska marknaden och även glada över att se den senaste expansionen av vår kundbas på marknaden. CLCKR har potential att göra samma tillväxtresa som gear4 gjorde under vårt ägande för några år sedan, där försäljningen växte från 1 MEUR till 22 MEUR på tre år”, säger Gudmundur Palmason, VD för STRAX.

CLCKR planerar att ytterligare utöka sin närvaro i detaljhandeln under 2022 med nya designer som kommer att adderas under årets andra halva.

För att stödja ytterligare tillväxt på den amerikanska marknaden kommer Ian Pearson att ansluta sig till CLCKR-teamet som Executive Vice President. Ian ansluter från gear4, där han under de senaste 3 åren har haft en stor del i fodralskyddsvarumärkets tillväxt, och att bli ett av de ledande varumärkena på marknaden. Ian kommer att ansluta till CLCKR före utgången av första halvåret 2022.

Om CLCKR
CLCKR är ett patenterat universellt och multifunktionellt mobiltelefonställsgrepp, som möjliggör flera visningspositioner för människor som älskar att konsumera eller skapa innehåll och hålla kontakten – oavsett om det är hemma eller på språng. CLCKR finns tillgänglig som Universal CLCKR – ett stativ och grepp som är lätt att applicera med hjälp av 3M™-lim som inte lämnar rester – eller inbyggt i designen av telefonfodral för en mängd olika telefonmodeller och storlekar. CLCKR:s grepp möjliggör ett fastare grepp och säkrare användning av din enhet, och dess snygga och ultrastarka design är kompatibel med de flesta trådlösa laddare. Det finns många användningsområden för CLCKR, att placera din mobiltelefon i stående, liggande eller konferenssamtalsläge. CLCKR står vid din sida – för att hålla kontakten med andra människor, titta på videor eller skapa innehåll. För att veta mer, besök: https://www.clckr.com/.