AirPop:s högpresterande ansiktsmasker expanderar snabbt i Australien och Nordamerika

AirPop, det högpresterande premiumvarumärket för ansiktsmasker som STRAX innehar ett femårigt globalt exklusivt distributionsavtal för, har nyligen säkrat viktiga distributionskanaler i USA, Kanada och Australien.

Allt fler konsumenter byter ut sina tygmasker till förmån för ett maskvarumärke de kan lita på, för att skydda sig själva och sina familjer. AirPop har därför upplevt en snabb ökning i försäljnings- och distributionstillväxt hos några av de ledande återförsäljarna i Nordamerika och Australien.

Nu finns hela utbudet av AirPop:s ansiktsmasker att köpa i USA och Kanada från bestbuy.com, amazon.com, lowes.com, staples.com och airpophealth.com, men de kommer också att lanseras hos andra viktiga traditionella detaljhandlare de kommande veckorna. I Australien är AirPop-masker tillgängliga genom vårt partnerskap med Arisit Pty. Ltd. hos Harvey Norman, Bing Lee och vår nyligen lanserade Shopify-webbplats airpophealth.com.au.
 
Sedan AirPop grundades 2015 har deras fokus legat på att skapa enkla, bärbara och högpresterande ansiktsmasker. Ansiktsmaskerna ska kombinera en säker passform med certifierad prestanda som överstiger den professionella nivån för personlig skyddsutrustning. De mest populära designerna: AirPop Light SE, Pocket och Kids omdefinierar den vardagliga upplevelsen av att bära ansiktsmasken för miljontals människor.

"AirPop har sålts i över 7 år i Asien, på marknader där användningen av ansiktsmasker accepterades tidigare än i många andra delar av världen. De senaste två åren under Covid-19-pandemin, har användningen av masker satts i fokus på en mer global skala. Detta eftersom det minskar spridningen av luftburna sjukdomar på både arbetsplatser och samhällen samt bidrar till den allmänna hälsan i situationer där nivåer av föroreningar är farliga. AirPop har tillsammans med STRAX varumärke avo+ skapat en stark position för STRAX inom produktkategorin Health & Wellness, som vi tror kommer vara värdefull även efter den pågående pandemin”, säger Gudmundur Palmason, VD för STRAX Group.

Om AirPop 
 Sedan 2015 har vi omdefinierat allt om hur masker fungerar, hur de sitter, hur de känns och hur de är gjorda. Traditionella personliga skyddsmasker är en produkt från maskinerna som tillverkar dem snarare än åt människorna som bär dem. Vi utgick från hur människor andas för att designa den perfekta produktupplevelsen. AirPop-masker ger överlägsen prestanda genom att lösa tre kritiska problem: passform, filtrering och andningsförmåga. Vår patenterade ergonomiska maskdesign säkerställer en säker passform och tätning, medan 3D-arkitekturen skapar utrymme och ökar luftflödet för bättre andningsförmåga och komfort. Kärnan i varje AirPop-mask är ett lager av permanent elektrostatiskt laddade filter som i oberoende laboratorietester visade >97 % filtreringseffektivitet för <0,3 mikron luftburna partiklar som pollen, husdjursmjäll, allergener, smuts, luftföroreningar i miljön och andra luftburna partiklar.
 
För mer information om vårt utbud av högpresterande ansiktsmasker besök: www.airpophealth.com eller kontakta oss direkt på press@airpophealth.com eller sales@airpophealth.com